25 април 2008

Конспирацията на гугъл

Питали ли сте се защо Гугъл предоставят толкова много неща безплатно? Ето един възможен отговор който изглежда доста находчив като теория .. да не говоим че все пак хората са си сложили имената под това както се казва.
Проятно гледане и запомнете .. безплатна чорба няма!

10 април 2008

Един малък експеримент със сватбените фотографии

С този пост не целя друго освен да видя какво ще стане в ниша със 124 000 резултата за сватбени фотографии когато направя един единствен пост в блог-а за това. Идеята е да се види дали при положение, че тематиката на блога няма нищо общо със сватбена фотография къде ще се появи резултата от блога. Ми толкова по темата за тая фотография сега остава да видим какво ще каже чичко Г. по случая ;)

Резултат: Г. индексира поста за сватбена фотография и той се появи директно на 3-та страница с резултати за търсенето. Интересно ми е сега с още 2 повторения горница на ключоввата дума "Сватбеня фотогрфия" колко ще се придвижи напред поста :).. пак ще пиша ъпдейт на поста след няколко дни да споделя резултата :)

Резултат 2: буквално бях забравил за този пост и какво видях сега:

това отново ме навежда на мисълта до колко клиентите поръчващи си SEO при различни "оптимизатори" получават наистина задоволителни резултати или поне задоволителн услуга