15 януари 2005

Разгеле...

Най-после да си измисля име за blog-a което да е свободно и да ми хареса. Е честит ми blog надявам се да успявам да пиша сравнително редовно тук като се има предвид, че не съм писал никакви подобни писания от има-няма 3 години... В момента споменавам родствените линии на топлофикация поради факта, че явно за тях факта, че навън вали сняг означава по-топло време, като резултат от това установих че радиатора който иначе е така нагласен, че едва се пипа от жега сега работеше по скоро като охладител на стаята от колкото като отоплително тяло... Подозренията се родиха в разцепващата се от болки тиква след повече от 2 часа интерес пред факта, че ми е станало хладно при положение е обикновено дори ми е леко топло.. Та като стана дума за главоболие да не забравя да спомена с най-добри чувства човека измислил Аналгин-а. Мисля да спра до тук за сега, че не знам колко още настройки имам да правя по това чудо а като гледам часовника времето е доста напреднало и скоро мисля да лягам.

2 коментара:

Unknown каза...

i za kvo go misli tolkoz tova ime kato si pisal 2 post-a be.... haimana :)
vij moq milost s kvo prostichko ime se e krystil... pyk kvi raboti prai, a :) haha
of... i az kat teb kibi4a po noshtite i spq do obed... ama veche mislq da lqgam, che utre zadachi imam da reshavam - i az iskam da svyrshi vednyj za vinagi t'va... 1vi kurs... ne che nqma da doide 2ri, ama... malko pochivka, relax... da si digna samochuvstvieto, che 2ri kurs shte e po-dobyr... nadejdaaaaaa :)

BATTERY каза...

ami mislih go za da go ima... pyk v momenta dobre znaesh che imam i dostatychno mnogo druga rabota za da se seshtam i da blog-vam.. kato poprikliucha shte pochna i tova da se seshtam che shte imam po svoboden akyl... teb ne te mislq 1-va godina.. lesna jivot... am kat nabliji da svyrshi sha vidish kakvi pochvash da gi mislish ;)