15 август 2008

Уеб дизайн? Предизвикателството с кодова дума уеб дизайн

Уеб Дизайн резулатиСнощи получих малко предизвикателство относно ключова дума уеб дизайн, имахме малък спор относно това 1 милион и половина резултати за уеб дизайн в бай ганьовския гугълчо са много или са малко. Ха сега да видим какво ще направя за 1 месец за ключова дума уеб дизайн без да си доставям sitewide линкове от разни сайтове с anchor текст уеб дизайн.

Малко пояснение. Този пост няма за цел да продава, представя или промотира никаква уеб дизайн услуга на никого. Просто искам да докажа на лицето Х, че тая конкуренция е точно никаква и че за 1 месец мога ако не да му бия резултата то поне да му залепна на дупето в резултатите за уеб дизайн.

По-късно ще добавя още текст относно уеб дизайн.

Еми просто да продължа с уеб дизайн темата.
уеб дизайн е едно такова животно че в момента просто не ми се пишат смислени неща за да мисля какво пиша за уеб дизайн и дизайн на уеб, а просто дращя нещо свързано с картинки и разни други безмислици. Казах в коментара че идеята е да има съдържание само без линкове към този пост за да може да се ранкира единсвено с текста за уеб дизайн в интернет пространството. и това и правя .. колкото и да е гаден за четене този текст той си е текст и според разните там роботи се отнася за уеб дизайн. а честити ни още не знам колко процента повторение на думичката уеб дизайн където се стремя да изляза на първа страничка. Та както казах пиша си аз за уеб дизайн и дизайнвам уеб-а колкото и тъпо да звучи. ся трябва да се логна в друг гоогле уеб та за сега толкова.


5 коментара:

Анонимен каза...

Виждам, че поста ти е стар. За един месец не ми се вярва да направиш нещо. :)

BATTERY каза...

то толкова се хванах и да го направя сериозно ... мислех да разширя доста този пост но просто не ми оставаше време да го направя..
направих си за сметка на това един друг експеримент само със съдържание и мисля че резултатите бяха доста подобаващи :)
мога да пробвам да разводня поста със гадно съдържание пък да видим колко няма да се появи .. но това може би след нова година ;)

Анонимен каза...

Само да споделя, че дори конкуренцията (и съответно класирането) за "Seo оптимизация" в гугъл са доста по-лесни. За "уеб дизайн" е доста по-тежко. Не са те излъгали.

евтин уеб дизайн каза...

Браво за поста, но вече трябва много повече от един текст за добро класиране в търсачките...

BATTERY каза...

Ами драги/а мой/я, поне да беше видял/а от коя година пост си изкопал/а .. за информация 2008 е писан поста.
Аз мога от моя страна да ти споделя, че линкове от блогове в масови системи като блогпост се смятат за много нискокачествени и носят буквално нищо.. също както силно таргетираните линкове какъвто си се постарал да сложиш изписвайки вместо иемето си ключова дума.

Успех със северните животни :)